Tukenasi menestyksen polulla.

Koulutukset

Ota yhteyttä – parempi työelämä odottaa!

Johtamisen juju

Minkälainen johtaja olet? Minkälainen johtaja haluaisit olla?
 
Koulutuksissamme korostuu valmentava johtajuus, tulevaisuusajattelu, vastuullinen johtaminen ja opittujen kokonaisuuksien vieminen käytäntöön. Pääset soveltamaan koulutuksessa läpikäytyjä asioita suoraan omassa työympäristössäsi, olitpa sitten kokenut johtaja tai vasta johtamisen polkuasi aloittava.
 
”Sain keskusteluiden ja päivän aiheesta monta hyvää ideaa mitkä tulen käyttämään omassa työssä.” – Johtamiskoulutus 12/2023
 
Kouluttajamme ovat oman alansa kokeneita ammattilaisia ja tuovat monipuolisen kokemuksensa osaksi jokaista koulutuspäivää. Koulutuspäivät ovat toimiva sekoitus teoriaa, käytännön esimerkkejä sekä keskustelua.

”Koulutuspäivä oli koottu hyvin niin, että oli sopivassa suhteessa paritehtäviä/keskustelua ja luennointia. Oli mukava, kun paritehtäviä tehtiin eri parin kanssa, niin sai vaihtaa ajatuksia päivän aikana monen eri ihmisen kanssa.” – Johtamiskoulutus 9/2023

 
Koulutukset tarjoavat lisäksi loistavia verkostoitumismahdollisuuksia – milloin muulloin kalenteriisi mahtuu kokonaisia päiviä viettää vertaiskeskustelun ja johtamisajatusten jaon parissa?
 
 

Selvitä mahdollisuutesi opiskella oppisopimuksella veloituksetta – lue lisää tästä!

”Itsensä kehittämistä supermukavassa ja kannustavassa porukassa – ihan parasta!” – Johtamiskoulutus 11/2023

Ei aikaa tai tarvetta tutkinnolle? Voimme räätälöidä koulutuksen täysin yrityksenne tarpeisiin, oli kyseessä sitten valmentava johtaminen, tilannejohtaminen, muutosresilienssi, lean tai ikäjohtaminen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille toimiva kokonaisuus!

Tulevat koulutukset

Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus ICT-johtajille / Tampere / 28.8.2024–4.9.2025 haku auki

Liiketoiminnan koulutus / Turku / 12.9.2024 – 12.9.2025 haku auki

Lähiesihenkilötyön koulutus / Turku / 26.9.2024-3.10.2025haku auki

Lähiesihenkilötyön koulutus HoReCa-alan esihenkilöille / verkkototeutus / 16.10.2024–6.11.2025haku auki

Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus / Turku / 12.11.2024–19.11.2025haku auki

Työnohjaajakoulutus / Turku 11/2024 / – haku auki

Johtamisosaaminen vanhenee lähes 20 % vuodessa

 
Harvard Business Review:n teettämän tutkimuksen tuloksen luku on suuri, mutta ei yllättävä. Työelämä uudistuu kovaa tahtia, ja liian usein esihenkilön työaika menee reaktiivisuuteen ja käsillä oleviin tilanteisiin. Tulevaisuuden megatrendien miettimiseen, innovaatioiden seuraamiseen ja oman johtamistyön kehittämiseen jää valitettavan vähän aikaa tai jaksamista – etenkin kun otetaan huomioon saatavilla olevan tiedon, asiantuntijoiden ja koulutusten määrä. 
 
Johtamiskoulutuksemme vievät sinua käytännönläheisesti ja tavoitteellisesti kohti parempaa johtajuutta. Moduleiden välissä pääset soveltamaan omaksumiasi taitoja omissa työtehtävissäsi, tutkinnon näytöt ja tehtävät tehdään suoraan omalle tiimille tai yritykselle. Saat prosessin aikana tukea niin kouluttajiltamme kuin kanssaopiskelijoiltasi eli muilta esihenkilöiltä – verkostoitumista parhaimmillaan! 

Ota yhteyttä

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään – mietitään yhdessä, kuinka voimme parantaa työelämääsi!

Soita

+358 40 506 2030

Mailaa

info@jujuworks.fi

Toimistoajat

ma-pe 08:00-17:00

Osoite

Junakatu 9, Logomo Byrå, 20100 Turku FINLAND

Haluatko osallistua yksittäiseen moduliin, tai kaipaatko lisätietoja tulevista koulutuksista? Jätä yhteystietosi ja halutessasi lyhyt viesti, niin olemme yhteydessä!

Kirjoituksia aiheeseen liittyen