Valmentajamme ovat tiimien ja työyhteisöjen kehittämisen ammattilaisia

Hyvät asiat tehdään yhdessä. Me olemme tukenasi menestyksen tiellä!

Tiimit

Toimivat tiimit ovat työyhteisön tärkein voimavara.

Työyhteisöt

Ratkaisemme työyhteisöissä ilmeneviä pieniä ja suuria ongelmakohtia.

Esimiehet

Esimiehet ovat työyhteisönsä mahdollistajia. Me tuemme esimiesten kasvutarinoita.

TIIMIMME PALVELUKSESSASI

Tiimissämme on aina paitsi huippuammattilaisia, myös huipputyyppejä! Kaikki valmentajamme ovat koulutettuja tai sertifioituja omalla alallaan ja työnohjaajamme ovat STOryn akkreditoimissa koulutuksissa pätevöityneitä.

Ota yhteyttä – yhdessä keksimme ratkaisun kohtaamiinne haasteisiin!

Mirva Maine

Toimitusjohtaja, valmentaja

Olen työskennellyt erilaisissa kehittämisprojekteissa muutosjohtajana ja projektivastaavana lähes koko työurani ajan. Psykoterapeutin, työnohjaajan ja executive coachin koulutukset antavat lisäkannukset niin ihmismielen kuin yhteisöjen ymmärtämiseen. Uskon, että jokainen meistä haluaa tehdä merkityksellistä ja tuloksellista työtä.

Ronja Rosman

KTM, Business coach, Työnohjaaja

Olen monipuolisesti hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostunut KTM, sertifioitu coach, joogaopettaja ja työnohjaaja. Tärkeimmät työkaluni ovat kunnioitus ja huumori niin työssä, kuin arjessakin. Tällä hetkellä olen erityisen innostunut leanistä ja palvelumuotoilusta ja olenkin paatunut sarjaopiskelija. Vapaalla viihdyn sohvalla leffojen ja hyvien sarjojen parissa, joogaan, ulkoilen koiran kanssa ja kokeilen uusia lajeja.

Sarianna Jakobsson

Fysioterapeutti, PT, Valmentaja

Olen vauhdikas hyvinvointialan yrittäjä Turusta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, Personal Trainer, PhysioPilates-ohjaaja ja seksuaalineuvoja.Kun itse olen liikkumassa niin minut löytää CrossFit -salilta, tanssistudiolta twerkkaamasta tai joogasta. Kun taas otan iisiä niin katson hömppä realitysarjoja telkusta tai teen ristikoita.

Marjukka Krappala

KM, Business coach, Valmentaja

Olen yrittäjähenkinen erityisluokanopettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja luontomatkailupalvelujen tuottaja. Valmistun pian ryhmä- ja tiimicoachiksi. Kolmen lapsen äitiyden lisäksi olen toiminut sijaisvanhempana, päiväkodin johtajana, perhevalmentajana ja erityisluokanopettajana vaativan tason ryhmissä. Aikuisiän intohimojani ovat hevoset, punikkitatit ja historialliset kuunnelmat.

Sara Heikkinen

Työpsykologi, Työnohjaaja, Valmentaja

Olen työelämästä ja sen ilmiöistä laaja-alaisesti kiinnostunut psykologi. Toimin työssäni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työelämän laadun puolestapuhujana tukien niin yksilöitä ja työyhteisöjä kuin organisaatioitakin löytämään voimavaransa ja kohtaamaan haasteensa heidän toimijuuttaan vahvistaen. Vastapainoa työlleni tuovat luonnossa liikkuminen, matkustelu ja palstaviljelyn opettelu.

Suvi Sillanpää

Sosionomi AMK, Työnohjaaja, Valmentaja

Työnohjaajana haluan auttaa yksilöä/ryhmää löytämään vahvuutensa ja ylläpitämään jo toimivia toimintamalleja. Kannustan jatkuvaan reflektioon ja monipuoliseen kehittämiseen sekä yksilö- että organisaation tasolla. Uskon vahvasti, että asiakkaalla on itsellään avaimet muutokseen ja valintojen tekemiseen, mutta työnohjauksen kautta niitä on mahdollista nostaa tutkittavaksi ja havaita siten ratkaisuja. Vapaa-ajallani hassuttelen tyttäreni kanssa ja rakastan tanssia: kaikkea sambasta valssiin.

Hanna Urpo-Lundén

KTM, Työnohjaaja, Yritysvalmentaja

Ohjauksissani saat aikaa ja välineitä tutkia työtä, tavoitteita ja työntekotapojasi. Asiakkainani ovat yksilöt ja ryhmät. Teen ohjausta metsällä tai ilman. Haluan, että näet metsän puilta. Voit vahvistaa työkykyäsi ja työiloasi ohjausprosessin edetessä. Voit elpyä ja uudistua elämän muutoskohdissa ja valintatilanteissa. Olen tehnyt työkykytyötä valmennusyrittäjänä ja palkkatöissä koulutus-, konsultointi- ja kuntoutusaloilla 30 vuotta. Nyt kun perheemme 3 nuorta elävät omaa itsenäistä elämäänsä voin inspiroitua yhä useammin saaristoluonnossa metsäpuuhissa sekä tuunailla esineitä & asioita omaksi ja muiden iloksi. Liikun lempeästi kehoani kuunnellen vuoden ajan mukaan ja nautin taidetapahtumista. Autan sinua löytämään työstäsi ja olemistasi merkityksen ja mielen – etsitään yhdessä jujua tekemiseen ja elämiseen.

Mira Rovanperä

Sosiaalikasvattaja, Neuropsykiatrinen valmentaja, Voimavarakeskeinen työnohjaaja

Pitkän työurani olen tehnyt pääasiassa oppilashuollon koulukuraattorina. Lisäksi olen työskennellyt useamman vuoden myös lastensuojelussa ja sijaishuollossa. Nepsy-valmentajana hyödynnämme neuropsykiatrista osaamistani jokapäiväisessä asiakastyössä, sekä myös työnojauksessani. Työskentelyni lähtökohtana on aina asiakaslähtöisyys, kiireetön läsnäolo ja aito dialogisuus. Voimavarakeskeisenä työnohjaajana haluan tukea ohjattavien kokonaisvaltaista hyvinvointia – se on mielestäni tärkein perusta kaikelle työssäjaksamiselle.

Janne Kilpeläinen

Insinööri, Team Builder, Tiiminvetäjä High Tech -alalla, Business Coach, ex-Urheilija, aktiivi-Reserviläinen

Teknologia-alalle ominainen jatkuva muutos ja yllätyksellisyys leviävät yhä useammalla työelämän alueelle.  Ratkaisun Juju näihin ketteryysvaatimuksiin löytyy hyvin rakennetuista tiimeistä.  Tiimien rakentaminen ja tiimeissä toimiminen on minulla selkäytimessä 30 vuoden käytännön kokemuksella – työelämän lisäksi huippu-urheilusta ja kriisiajan organisaatioista.   Tutkin asioita laaja-alaisesti ja yhdistän eri alojen parhaita puolia toisiinsa käytännönläheisillä malleilla.  Asun perheen ja kahden koiran kanssa omakotitalossa maalla, joten virkistävä vapaa-ajan mahdollisuudet ovat lähellä. Liikunnan suhteen olen kaikkiruokainen ja kokeilunhaluinen, satunnaista joogasta halkopinon kautta päivittäiseen kahvakuulaan.  Tässäkin uskon monipuolisuuteen ja eri asioiden yhdistämiseen.  Hyvä yhdistelmä voi olla paljon enemmän kuin osiensa summa. Tämä pätee erityisen hyvin tiimeihin.

Jatkuva suorituskyky perustuu aina hyvinvoinnille!

Reija Anckar

KTT, FM, eMBA, Certified Business Coach

Taustani on korkeakoulumaailmassa, jossa olen vastannut suuresta kampuksesta. Olen toiminut isojen tiimien esimiehenä 15 vuotta uudistaen organisaatioita ja kehittäen koulutuskonsepteja Suomeen ja vientiin ulkomaille.

Lähdettyäni koulumaailmasta opiskelin Business Coachiksi (ICF) ja ryhdyin yrittäjäksi. Yrittäjyys onkin tärkeää minulle oman ja läheisten perheyritysten kautta. Olen myös väitellyt yrittäjyydestä, ja arvostan kaikkea yritteliäisyyttä niin toisen palveluksessa kuin omassa yrityksessä.

Erityisosaamistani ovat Business Coaching, johtaminen, muutosjohtaminen, strateginen suunnittelu, koulutus, yrittäjyys, viestintä ja kielet. Teen töitä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Työssäni toivon edistäväni sitä, että työelämä olisi entistä parempaa ja että yhä useammat voivat toimia arvojensa mukaisesti.

Sinä?

Innostunut psykologi? Valmentaja? Työnohjaaja? Jotain muuta?

Oletko yhtä innostunut työyhteisöjen kehittämisestä kuin me? Haluaisitko päästä osaksi upeaa työyhteisöämme? Jos olet kiinnostunut työskentelemään Jujulla, ota ihmeessä yhteyttä toimitusjohtajaamme Mirvaan, niin katsotaan josko meillä olisi edessämme yhteinen taival!

… Joten, saammeko auttaa?

Liity sähköpostilistallemme!

Lähetämme vain tarkkaan valittua sisältöä – emme spämmää.

Yhteys

Mirva Maine
Toimitusjohtaja

+358 40 506 2030
mirva@jujuworks.fi

Ronja Rosman
KTM, Business coach, Työnohjaaja

+358 40 590 4600
ronja@jujuworks.fi

Yritys

JUJU Works Oy

Tykistökatu 4
20520 Turku
FINLAND

Sähköinen laskutus

Y-tunnus: 3007381-7

OVT-tunnus: 003730073817
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

Medialle

Tietosuoja

Evästeet

Voit ottaa yhteyttä myös oheisella lomakkeella

© Copyright – JUJU Works Oy | All Rights Reserved | Sivuston toteutti Cloak and Dagger