Tukenasi menestyksen polulla.

Blogi

Blogissamme pohdimme työhyvinvointia ja siihen liittyviä tapoja ja trendejä monesta näkökulmasta.

Onko sinulla aihetoiveita? Haluatko olla blogimme vieraskynä? Ota yhteyttä!

Kirjoitukset

Työnilo
Anna Strazdina

Kuinka tehdä arvoisesi uudenvuodenlupaus – ja pitää se

Vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan paras aika istuttaa puu oli kaksikymmentä vuotta sitten, toiseksi paras aika on nyt. Sama pätee muutoksiin, ja silti haluamme usein siirtää konkretiaa – jos ei vuodenvaihteeseen niin edes ensi maanantaille. Tässä kirjoituksessa sukelletaan onnistuneiden tavoitteiden ja muutosten alkulähteelle – meidän arvoihin.

Lue lisää »
Organisaation kehittäminen
Tuomas Mikkonen

Kiire haltuun leanin opein

Asiantuntija – haluaisitko ottaa rennommin ensi vuonna? Lean-valmentajamme Tuomas Mikkonen jakaa vinkkinsä tehokkaampaan työarkeen.

Lue lisää »
Tiimit ja työyhteisöt
Mirva Maine

Tehokkuus vs. resilienssi

Formula-auto rakennetaan mahdollisimman tehokkaaksi ja nopeaksi, mutta toisinaan hurjaksi nouseva kierrosluku hajottaa moottorin jo ennen kisan päättymistä. Liika optimointi johtaa kisan keskeytykseen, eikä tällöin saavuteta edes pistesijaa. Sama esimerkki toimii hyvin yksittäisen työntekijän kohdalla – jos ajetaan formulakierroksilla, kone leipoo väistämättä jossain kohtaa kiinni. Kukaan ihmisen keholla ja hermostolla varustettu ei voi loputtomiin tikata formulatemmolla.

Lue lisää »
Esihenkilötyö ja johtaminen
Mirva Maine

Unelma paremmasta johtajuudesta

Johtajana toimiminen on samaan aikaan yhteisöllistä ja yksityistä, julkista ja yksinäistä työtä. Ja ennen kaikkea: johtajat tarvitsevat koulutusta nimenomaan johtajana toimimiseen.

Lue lisää »