Tukenasi menestyksen polulla.

Blogi

Blogissamme pohdimme työhyvinvointia ja siihen liittyviä tapoja ja trendejä monesta näkökulmasta.

Onko sinulla aihetoiveita? Haluatko olla blogimme vieraskynä? Ota yhteyttä!

Kirjoitukset

Organisaation kehittäminen
Emma Uotinen

Palautuminen on keskeinen osa (työ)hyvinvointiamme

Palautumisesta puhutaan nykyään paljon, eikä syyttä. Kun palaudumme, stressitasot laskee, kehomme rentoutuu, hengitys on vapaata ja hermostomme ei käy ylikierroksilla. Palautuneena pystymme tekemään parempia päätöksiä, olemme mukavampia työkavereita ja tehokkaampia työntekijöitä.

Lue lisää »
Janne Kilpeläinen

Tiimit – luottamuksen ilmentymä

Työelämä on kiihtyvässä muutospaineessa ja aidot tiimit ovat perusta toimiville organisaatiolle jatkuvan muutoksen tai kustannuspaineiden alla. Enemmän pitää saada aikaan vähemmällä – ja nopeammin. Mutta miksi tiimit ovat vastaus tähän?

Lue lisää »
Mirva Maine

Itseään hoitamassa

Kaikkihan sen tietää, hulluimpia kaikista ovat psykiatrit ja toiseksi psykologit. Hoitoalalle hakeutuvat ihmiset taas ovat jääneet itse ilman hoivaa lapsina ja haluavat siksi hoivata muita. Kaikki auttamistyötä tekevät ovat oikeastaan hoitamassa itseään, eikö vain? Itsensä auttaminen työn kautta onkin auttamistyön suurimipia tabuja. Vitsiä voidaan heittää, mutta harva uskaltaa avata kahvipöytäkeskustelua siitä, miksi on hakenut auttamistyöhön.

Lue lisää »
Tiimit ja työyhteisöt
Mirva Maine

Kasvukipuja

Perjantaina pari viikkoa sitten se alkoi. Ajan kotiin keskustan läpi neljän ruuhkassa, paitsi että liikennettä on suunnilleen saman verran kuin sunnuntai-iltaisin. Soitan matkalla äidilleni, joka on positiivisuuden ruumillistuma virkeässä 79-vuotiaan kehossa ja Alzheimerin vain hiukan muokanneessa mielessä. Vitsailemme scifi-elokuvista ja avaruusolioista. Äiti tuhahtaa naapureille, jotka ryntäävät vessapaperiostoksille.

Lue lisää »