Tukenasi menestyksen polulla.

Smoothteam

Ota yhteyttä – parempi työelämä odottaa!

Palvelukuvaus

SmoothTeam-harjoituksessa tiimiläiset arvioivat itseään ja toisiaan virtuaalisessa peliympäristössä. Pelin tuloksena on tiimin ja sen jäsenten lisääntynyt itsetuntemus, ja valmentajan ohjaamassa purkukeskustelussa avataan yhteisesti vahvuudet ja kehityskohteet. Peli sopii loistavasti läsnä-, etä- ja hybriditiimeille, ja voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä.

SmoothTeam perustuu persoonallisuuseroja, tiimirooleja, motivaatiota ja psykososiaalisia kuormitustekijöitä koskeviin teorioihin. Pelisimulaatio sopii esimerkiksi uuden tiimin kehittämispäivän starttiin, osaksi muutosprosessia tai tuulettamaan luutuneita käsityksiä vakiintuneissakin tiimeissä. Pelisimulaatiot ovat viihdyttävästi toteutettuja, joten SmoothTeam sopii hyvin myös osaksi tyhy-päivää.

SmoothTeam toimii seuraavasti:

1. Tilauksen yhteydessä fasilitaattori tutustuu tiiminne tarpeisiin ja toiveisiin, ja valitsee sopivimman simulaation.
2. Tapahtumapäivänä tiimiläiset liittyvät simulaatioon SmoothTeam-alustalla (jokainen omalta laitteeltaan, myös puhelimen nettiselaimella onnistuu)
3. Simulaatio pelataan läpi valmentajan fasilitoimana – pelaavat tutustuvat toisiinsa ja itseensä, parantavat kommunikaatiota ja rakentavat luottamusta. Valmentaja vie prosessia ratkaisukeskeisesti eteenpäin, kysyy tarkentavia kysymyksiä ja varmistaa, että jokainen tiimiläinen saa puheenvuoron. Simulaation aikana on myös mahdollista kommentoida esiinnousseita aiheita nimettömänä kirjallisesti.
4. Simulaation jälkeen osallistujat saavat raportin, jossa vastaukset ja oivallukset näkyvät kootusti. Tämä antaa loistavan pohjan jatkon suunnittelulle.

Suosituimpia SmoothTeam-tuotteitamme ovat:

SmoothTeam + purkukeskustelu, kesto noin 2h, hinta alkaen 990 € + alv
SmoothTeam + purkukeskustelu + workshop, kesto noin 3h, hinta alkaen 1250 € + alv

Workshopin aihe voidaan valita ennakkoon (mm. palautumistaidot, tiimin arvot ja tavoitteet), tai aihe voidaan valita SmoothTeamin purkukeskustelussa esiinnousseista teemoista.

Asiakkaidemme kokemuksia:

”Todella hauska tapa saada avointa keskustelua aikaan, ja oppii samalla uutta työkavereista.”

”Ihana ja opettavainen, jopa silmiä avaava peli. Auttoi keskustelun parantamisessa ja tuntuu, että ymmärrän nyt työystäviäni paremmin.”

”Peli antoi hyviä työkaluja asioiden käsittelyyn.”

Kirjoituksia aiheeseen liittyen