Tukenasi menestyksen polulla.

Esihenkilötyönohjaus

Ota yhteyttä – parempi työelämä odottaa!

Palvelukuvaus

Työnohjauksessa avataan mielen ja suhteiden solmuja. Ohjauksessa on lupa aktiiviselle pysähtymiselle, joka jalostuu ammattitaitoisen ohjaajan kanssa oivalluksiksi ja työn merkityksellisyyden kasvuksi. Samalla kasvavat sekä organisaation hyvinvointi että työn tuottavuus. Laadukas työnohjaus on työnantajan arvovalinta psykologisesti turvallisen tiimin ja työyhteisön rakentamiseksi. 

Esihenkilötyö on jatkuvaa peilin edessä olemista. Taitava esihenkilö johtaa myös tunteita asioiden ohessa. Kokonaisvaltaisia johtamisessa tarvittavia taitoja vahvistetaan omaa itsetuntemusta kehittämällä. Itsetuntemuksen ohella työnohjaus tarjoaa työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn, palautetaitoihin ja omien voimavarojen säätelyyn. Ryhmämuotoisessa ohjauksessa asioita tarkastellaan hyödyntäen ryhmän vahvuuksia ja tuetaan vertaisuutta ja verkostoitumista.

Esihenkilötyönohjaus toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeeseen soveltuen. Uudelle esihenkilölle tarjoamme lisäksi erityistä esihenkilötaitoihin keskittyvää starttivalmennusta.

Kirjoituksia aiheeseen liittyen